"If you use your mind,
your feet will take your there..."

mind your feet

Tidsbestilling

Dette foregår via en online service, som giver dig mulighed for at bestille tid hos MIND YOUR FEET, når det passer dig. Du kan bestille tid senest 15 timer før ønsket behandling. Ønsker du at bestille tid efter denne tidsfrist, skal du venligst kontakte os direkte på tlf. 53710770.

Behandling

En behandling er tit og ofte en meget individuel sag, hvilket betyder at det ikke er alle behandlingsformer som kan bestilles via nettet. Hvis du søger en behandling som ikke findes i bookingsystemet, bedes du venligst rette henvendelse direkte på tlf. 53710770.

Nye brugere

Det er nødvendigt at oprettet dig som bruger for at bestille tid. Det er nemt og der er vejledning, når du går videre for at bestille tid via vores bookingsystem.


"Just ask anybody who is getting old - everything starts hurting. For me, it's my shoulders, thumbs, knees and feet."

- Meat Loaf

Fodbehandlinger

Komplet fodbehandling

Tid: Afsæt 45-50 min.

Vælg denne behandling hvis du har brug for at få opfrisket fødder eller ikke kan få bugt med problemerne med en "bare lige" behandling.

Udvidet fodbehandling

Tid: Afsæt 55-65 min.

Vælg denne behandling hvis du har problemer med meget hård hud, hælrevner, nedgroede negle eller udfordret med fodvorter. 


Del behandlingER version 1. eller 2.

Tid: Afsæt 25-30 min.

Tillæg til den komplet behandling. Vælg denne behandling hvis du har problemer med meget hård hud, hælrevner, nedgroede negle eller udfordret med fodvorter.

wellness behandlinger

KOMPLET FODBEHANDLING M. PARAFFIN

Tid: Afsæt 80-90 min.

Vælg denne behandling hvis du har brug for meget bløde fødder. Behandling med Paraffin er især god til meget tørre fødder, dybe (hæl)revner, psoriasis, eksem (tørhedseksem), ledsmerter, gigt samt ved kolde fødder.

KOMPLET FODBEHANDLING M. MASSAGE

Tid: Afsæt 80-90 min.

Vælg denne behandling hvis du har trætte ben og fødder. Massage med Ayurvedisk olie fra Banyan Botanicals, olien bidrager til en gennemtrængende og beroligende effekt.

"BARE LIGE" Fodpleje - væk ligtorn

Tid: Afsæt 10 min.

En "bare lige" behandling. Det kan for eksempel være en ligtorn, hælrevner eller en negl der volder udfordringer, og som "bare lige" kan fixes.

åbningstider

Mandage: 8:00 - 17:00
Tirsdage: 8:00 - 17:30
Onsdage: 9:00 - 19:00
Torsdage: 9:00- 18:00
Fredage: 15:30 - 20:00
Lørdage: 10:00 - 16:00

Hvis du ønsker en tid til behandling, som ligger ud-over åbningstiderne, så kontakt MIND YOUR FEET på sms.

FIND VEJ

MIND YOUR FEET
Frederiksberggade 26, 3. sal
1459 København K 

MIND YOUR FEET finder du i lyse og rolige lokaler med udsigt til byens liv, i hjertet af København, på strøget, 100 meter fra Rådhuspladsen og Metro.

SADF_logohvidnegativ390px.png

Lægeeksamineret fodplejer

Medlem af sammenslutningen Danske Fodplejere. Din garanti for kompetent og effektiv behandling.